עריכה / מחיקה
כדי לשנות / למחוק משתמש מנהלי, עבר ל"הגדרות" -> "משתמשים" ולחץ על אייקון "עט" כדי לערוך או על "צלב אדום" כדי למחוק את המשתמש המנהלי.
כדי לשנות / למחוק משתמש מנהלי, עבר ל"הגדרות" -> "משתמשים" ולחץ על אייקון "עט" כדי לערוך או על "צלב אדום" כדי למחוק את המשתמש המנהלי.